Telefoonzaak Den Bosch

      Reacties uitgeschakeld voor Telefoonzaak Den Bosch

Vorige week ben ik samen met mijn familie naar de efteling geweest. Het was een super leuk dagje. Sinds kort ben ik ook begonnen met vloggen. Voor nu doe ik het nog met mijn telefoon. Ik ben aan het sparen voor een goede camera maar vind het voor nu nog te duur. Eenmaal binnen in de efteling begon ik met mijn nieuwe vlog. Het ging allemaal goed. Totdat ik samen met mijn nichtje in een kinderachtbaan ging. Ik dacht dat ik mijn telefoon wel in mijn hand kon houden om te filmen. Dit bleek niet zo te zijn en hij gleed uit mijn hand. Toen ik thuiskwam ben ik gelijk naar telefoonzaak Den Bosch gegaan.

telefoonzaak Den Bosch

Reparaties en meer dan dat

Natuurlijk is dit super vervelend. Ook omdat ik zo niet mijn nieuwe vlog online kon zetten. ik vroeg aan de man die mij hielp hoelang het ongeveer zou duren. Verbaast was ik toen deze man mij vertelde dat ik na een uurtje terug kon komen. Zo kon alles toch nog goed komen en kon ik mijn vlog wel op tijd plaatsen. Mijn dag kon niet meer stuk met dit goede nieuws. Gelijk ben ik naar huis gegaan om vervolgens weer na een uur terug te komen.