Goede reparatie van VidaPhone

      Reacties uitgeschakeld voor Goede reparatie van VidaPhone

Ik had een aantal dagen geleden mijn telefoon laten vallen waardoor het scherm van mijn telefoon kapot was gegaan en mijn home button niet meer werkte. Ik ging daarom op het internet op zoek naar een telefoon zaak bij mij in de buurt. Nadat Ik een tijdje op het internet had gezocht en een aantal websites met elkaar had vegelek n kwam ik uit op de website van VidaPhone.

VidaPhone

Goede website

De website van VidaPhone is erg overzichtelijk en er is erg veel informatie te vinden. Je krijgt als klant 6 maanden garantie op de onderdelen die er tijdens de reparatie vervangen worden. De reparaties worden uitgevoerd door deskundige monteurs en er zal tijdens de reparatie geen data verloren gaan ook is het niet nodig om een afspraak te maken om je telefoon te laten repareren. Ik had een bezoek gebracht aan de winkel en ik werd erg vriendelijk en snel geholpen. Terwijl ik in de winkel wachtten werd mijn telefoon gerepareerd door een van de vakkundige monteurs. Dit werd allemaal gedaan tegen een zeer laag tarief wat ik natuurlijk erg aantrekkelijk vond. Mijn telefoon was erg snel gemaakt en ik ben daarom ook erg tevreden over VidaPhone.