Op zoek naar iphone reparatie in Haarlem?

      Reacties uitgeschakeld voor Op zoek naar iphone reparatie in Haarlem?

Ik ben net achttien geworden. Zelf heb ik ook net mijn rijbewijs gehaald. Natuurlijk als je achttien bent mag je veel meer omdat je eindelijk meerderjarig bent. Zelf houd ik ook heel erg van uitgaan naar grote clubs. Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn ouders een gloednieuwe iphone xs. Er was een feest in een grote club in Amsterdam. Met al mijn vrienden ging ik naar dit feest om mijn verjaardag te vieren. Natuurlijk moesten we met de auto en omdat ik net mijn rijbewijs had gehaald kon ik eindelijk rijden. We zaten met 4 mensen in de auto en het was super gezellig. Er stond harde muziek op en binnen minder dan een uur waren wij er. Ik stapte uit op de parkeerplaats en gooide de deur dicht. De deur ging moeilijk dicht en na enkele seconden zag ik mijn iphone naar beneden vallen. Hij zat tussen de deur. Gelijk ben ik de volgende dan naar iphone reparatie Haarlem gegaan.

iPhone reparatie Haarlem

Goede en snelle service

 

Natuurlijk baalde ik super erg. Maar na de snelle service van iphone reparatie Haarlem had ik binnen een uur mijn iphone weer terug. Hij kwam terug in bloed nieuwe staat en je kon er niet aan af zien dat hij kapot was geweest.